Over CK

Leer mij kennen!

Catharina Kruis

CK staat voor mijn naam Catharina Kruis.

Al van jongs af aan ben ik dol op sporten. Van voetballen tot hardlopen, bootcampen, paardrijden of bijvoorbeeld schaatsen wanneer er ijs ligt. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat het belangrijkste van sporten is dat je er plezier in hebt! Alleen dan lukt het je om het regelmatig te blijven doen en er iets mee te bereiken. Sport moet naar mijn mening niet iets zijn dat ‘moet’, maar juist een cadeautje aan jezelf: een klein feestje elke keer opnieuw! Naast dat het leuk is, is het ook nog eens ontzettend belangrijk om fit en gezond te blijven. Daarom wil ik mijn passie en enthousiasme graag met andere mensen delen. Dit doe ik door middel van het geven van bootcamptrainingen. In de trainingen komen de dingen die ik zelf leuk en belangrijk vind terug. In de bootcamptrainingen is dit: werken aan een fit en sterk lichaam, gezelligheid, sporten in de buitenlucht, samen plezier maken en elkaar uitdagen.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.

Paardensport

Pony’s en paarden zijn al van jongs af aan mijn grote passie. Als achtjarig meisje kreeg ik mijn eerste pony en sindsdien zijn paarden niet meer weg te denken uit mijn leven. Paardrijden is een hele bijzondere sport omdat je naast jezelf ook te maken hebt met je paard. Deze gevoelige dieren zijn een prachtige spiegel en leermeester. Wat zo mooi is aan deze sport is dat je altijd kunt blijven groeien. Ik heb inmiddels zelf meerdere pony’s en paarden opgeleid van onbeleerd tot en met Z2 dressuur en L springen en ik leer nog elke dag! Sleutelwoorden in mijn training zijn; consequent zijn en duidelijk communiceren met je paard op een eerlijke en positieve manier waarbij ontspanning en vertrouwen voorop staan. Werken aan een goede basis is zo ontzettende belangrijk en dit staat dan ook centraal tijdens mijn lessen.

Wil je eens een les proberen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op of klik hier voor meer informatie of lees het Privacybeleid en de Algemene voorwaarden van CK training.